Hacked by Ashura | Hacked by Ashura

Despre noi

S.C E-Tech Project & Design S.R.L este o societate care prin modul de organizare si  functionare este intergratorul mai multor genuri de proiecte propunand solutii de design pana la partea de constructie prin  implimentarea solutiilor cele mai potrivite in proiectele de renovare si cosnstructie a imobilelor cu tabla perforata dar si solutii de interior din acelasi material personalizat cu inscriptii, logourile sau denumirile societatilor sau desene reprezentant orice tema. Deasemnea tabla perforate este utilizata si pentru constructia de tavane false, tavane false iluminate, pereti, scari si balustrade.
Iluminatul architectural al cladirilor indiferent de arhitectura si categoria imobilului din care face parte, cat si iluminatul tematicte a zonelor si spatiilor pubice sau private.
Designul interior incepand de la mobilier si zonele de lucru sau de locuit a imobilelor pubice sau private dar si iluminatul interior cu solutii LED.
Solutii de amenajare arhitecturala a zonelor publice si private cu mobilier urban adecvat pentru toate tipurile de proiecte.
 
Dorim si abordam proiecte care implica originalitate si unicitate prin propunerea de solutii care aduc o reala schimbarea a imobilelor cu functionalitate si destinatii diverse cat si a zonelor adiacente.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *